*

21 People wrote to us:

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit


07/01/2021

The best!

(Vertaald door Google)
Het beste!


16/12/2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Wat een fijne garage!! Zeer schoon en erg netjes.
Ik werd snel geholpen. Staat bekend om zijn turbo en roetfilter specialisme, vandaar dat dat ik bij hem terecht kwam.
Paar weken daarna nog kosteloos een andere onderdeel vervangen ( onderdeel had lange levertijd). Ook nog eens lekkere koffie voor tijdens het wachten.
Ik zal zekers weer terug komen, top service !!!


02/12/2020

Ze zijn de best…had een Turbo probleem met mijn Golf R32, en binnen 1 dag was een nieuwe erin gezet. Zal zeker terug gaan naar My car…. Top service👍👍👍

Bedankt mannen


05/11/2020

Top garage! Eerlijk, snel en betaalbaar. Alles wat je van je garage wil.


15/08/2020

Positief: Professionaliteit
Goede service en kennis van zaken.


15/08/2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde


05/08/2020

Goed en snel geholpen meerdere malen, denken met je mee. Goed afspraken te maken. Ik ben blij!


01/07/2020

Top bedrijf!
Zeer goede en correcte verzending , info of bijstand nodig geen enkel probleem!
Je kan je oude turbo opsturen voor een kleine vergoeding zodat je hem gemonteerd met nieuw turbopatroon terug krijgt en enkel hoeft te plaatsen, in mijn geval als je 17 jaar mecanicien bent kan je dit zelf doen met de duidelijk bijgeleverde handleiding hiervoor !
Alles staat duidelijk in stappen beschreven en ook de stappen als de turbo gemonteerd is in de wagen kan je perfect het inlopen van de turbo zelf doen na vooraf eerst een service beurt aan de motor te geven (olie en filter) zodat alles soepel kan inlopen! Zeker een aanrader! Ik raad het bedrijf zeker aan bij kennissen , ik ben er al bijna 2 jaar mee op weg en nog altijd top prestatie ! Dus doen! 👍👌


26/06/2020

Ik ben sinds kort in deze buurt komen wonen en was dus op zoek naar een nieuwe garage. En ik ben erg blij met degene die ik heb gevonden.

Mijn ruitenwissers deden het soms wel en soms niet. ANWB pechhulp kon het niet vinden, de garage waar hij in eerste instantie kwam te staan ook niet maar Autobedrijf My Car wist het probleem wel te vinden. De motor van de ruitenwisser moest vervangen worden omdat er vocht in was gekomen.

Hij kwam keurig voorafgaand aan de reparatie met een prijs, wist snel aan het nieuwe onderdeel te komen en de volgende ochtend kon ik al mijn auto ophalen. Toen ik de auto kwam ophalen, nadat Cetin Akca het defect had verholpen, liet hij het oude onderdeel nog zien zodat ik kon zien waar het probleem lag. Wel zo duidelijk en transparant.

Je ziet aan de werkplaats al dat de eigenaar iemand is die zorgvuldig, netjes en betrouwbaar is.

Cetin Akca, bedankt voor de service


19/06/2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
In verband met een motorstoring bij MyCar geweest en wat een top bedrijf!! Zonder afspraak werd er gekeken naar een oplossing om toch te kunnen repareren en met wat extra overwerk rijdt auto weer geweldig!! Eigenaar is meedenkend, professioneel en zeer kundig met roetfiltes en turbo’s. Een aanrader voor elke autoliefhebber om reparaties hier uit te voeren!!


22/05/2020

Süper servis


26/04/2020

Hele fijne garage! Auto apk laten keuren heel eerlijk en open. Wij waren heel tevreden. Er word echt tijd genomen om naar je auto te kijken. Andere dingen ook heel goed bespreekbaar.


02/04/2020

Vorige week hoor ik een geluid die toenam wanneer ik harder ging rijden. Ik wilde dit snel oplossen en belde diverse garages die allemaal geen tijd hadden. Bij My Car kon ik de volgende ochtend langskomen. Werd goed geholpen, even een stukje rijden, duidelijke offerte, stukje advies en diezelfde dag kreeg ik nog een telefoontje dat het klaar was. Prima dus en zeker aan te raden!


14/03/2020

Top service!


26/01/2020

De turbo van mijn Mini Cooper S had schade.
beschadigde onderdelen kon my car vervangen.
beide dagen ben ik aanwezig geweest (zeer gezellig en leerzaam)
het is een zeer professionele garage met veel kennis van de werkzaamheden die verricht moeten worden aan een auto.
de mensen zijn zeer geduldig en geven een precieze uitleg over hoe de reparatie gaat verlopen.
ook word je op de hoogte gehouden over de kosten.
het viel naar mijn ervaring echt mee qua kosten.
Ik ben echt tevreden ik kan mijn enthousiasme moeilijk verwoorden.
ook de proefrit na de reparatie werd echt de tijd voor genomen.

Ik was 9x bij de bmw/mini dealer geweest en een aantal andere werkplaatsen ze hadden geen flauw idee wat het kon zijn
My Car zei mij direct wat het was.
Ik kan het blijven herhalen ik ben blij en ben erg geholpen

ik raad deze garage aan

mannen bedankt


12/01/2020

Kom al zeker 10 jaar bij Mycar, diagnostische problemen zijn tot op heden altijd opgelost, ze sparen moeite noch tijd om je tevreden te maken en lopen altijd een stapje harder. Aanrader!


26/12/2019

Ik kwam in eerste instantie bij deze garage terecht vanwege hun specialisme m.b.t. turborevisie, echter zal ik vanaf nu hier alle werkzaamheden aan mijn auto laten uitvoeren! Al bij binnenkomst merk je: dit is een zaak van een eigenaar met passie voor zijn vak en zijn bedrijf.

Voordat ik hier terechtkwam, was ik eigenaar van een zeer problematische auto waar van alles mis mee was (turbo, verstuivers) en waarmee ik al bij verscheidene specialistische garages in Rotterdam was geweest die het probleem niet op konden lossen, maar mij wel steeds opzadelden met hoge rekeningen.

Bij My Car lukte ze het wel om mijn probleem op te lossen en ze deden dit ook nog eens met een hoge mate van vakmanschap, uitstekende communicatie en geweldige service. Iedere stap in het proces, van diagnose tot proefrit, werd uitvoerig uitgelegd en alle prijzen werden vooraf vastgesteld en nooit van afgeweken. Suggesties voor alternatieve oplossingen (lees: goedkopere) waren geen probleem en zelfs het zelf aankopen van bepaalde onderdelen stond men voor open.

Uiteindelijk reed ik hier dan ook weg met een auto die beter rijdt dan ooit en zijn al mijn verwachtingen overtroffen.

Cetin, hartstikke bedankt en succes met je zaak!


10/12/2019

Goede service!
Snel geholpen en kundig advies.
Ze hebben er een vaste klant bij! 👍🏻


26/09/2019

Turbo van mijn amg deed heel raar. Bracht hem naar my car. Goed service, duidelijke uitleg, zeer gast vrij. Top!


02/05/2019

Auto maakte raar geluid. Even langs, ging meteen aan de slag. Netjes gebeld over wat het probleem was en de kosten. Zelfde dag nog op kunnen halen. Nog even laten zien waar het probleem zat. Super service, mooie prijs. Helemaal tevreden!


02/04/2019

What Our Customers Say?

Ze zijn de best...

RICHARDINO PINAS
had een Turbo probleem met mijn Golf R32, en binnen 1 dag was een nieuwe erin gezet. Zal zeker terug gaan naar My car.... Top service👍👍👍

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

MIKE HENSEN
Wat een fijne garage!! Zeer schoon en erg netjes. Ik werd snel geholpen. Staat bekend om zijn turbo en roetfilter specialisme, vandaar dat dat ik bij hem terecht kwam. Paar weken daarna nog kosteloos een andere onderdeel vervangen ( onderdeel had lange levertijd). Ook nog eens lekkere koffie voor tijdens het wachten. Ik zal zekers weer terug komen, top service !!!

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

M. FRANCOIS
Top garage! Eerlijk, snel en betaalbaar. Alles wat je van je garage wil.